Despre noi

Total Specific Solutions are 110+ de unități de afaceri software independent gestionate în Europa. Noi le oferim securitate financiară, îndrumare strategică și le împărtășim cele mai bune practici pentru ca ei să poată fi lideri în domeniile lor de activitate. Soluțiile noastre software le oferă clienților noștri o valoare reală pentru afacere și le permit să funcționeze la un nivel ridicat de eficiență. Cunoștințele din domeniu deținute ne ajută să înțelegem dinamica fiecărei piețe verticale în care ne desfășurăm activitatea, astfel încât să putem crea soluții inteligente, ușor de utilizat, eficiente și eficace pentru clienții noștri. Am construit relații de lungă durată cu mulți dintre clienții noștri, cu unii chiar între 20 și 40 de ani. Clienții își încredințează cu bucurie dezvoltarea software-ului lor critic de afaceri unui specialist în domeniu cu reputație și experiență. Fiecare unitate de afaceri TSS este un astfel de specialist. Adăugăm o valoare reală produselor și serviciilor pe care clienții noștri le oferă clienților lor.

Echipa noastră

TSS are sediul în Olanda și are peste 3 900 de angajați puternic motivați și înalt calificați în Europa. Cunoștințele lor, determinarea, aptitudinile, entuziasmul, dorința de îmbunătățire, atenția acordată clienților sunt doar câteva dintre ingredientele utilizate pentru a ne construi soluțiile software critice pentru îmbunătățirea afacerii. Prin intermediul Academiei TSS, le oferim instrumentele și cunoștințele necesare pentru îmbunătățirea și actualizarea continuă a abilităților acestora. Oamenii fac diferența! Echipele noastre creează software și servicii critice de afaceri care sunt foarte apreciate de clienții noștri și de clienții lor.

Viziunea noastră

TSS pune accent pe adăugarea de valoare pentru fiecare din piețele noastre verticale prin:

  • Construirea de soluții software de top pentru industrie.
  • Încurajarea oamenilor talentați să inoveze, să crească și să reușească.
  • Atragerea și păstrarea celor mai buni și celor mai străluciți oameni din industriile pe care le deservim.
  • Găsirea, dobândirea și creșterea companiilor mari.

În acest fel, considerăm că acest lucru ne face cel mai bun furnizor de software și servicii pe toate piețele verticale pe care le deservim. Noi punem accentul pe serviciile către clienți, pe inovarea produselor, pe calitate și tehnologie.

Ca parte a Constellation Software Inc. (CSI), una dintre cele mai mari si cele mai respectate companii de software din America de Nord, Total Specific Solutions caută mereu oportunități de achiziție pentru a adăuga valoare piețelor noastre verticale existente și este de asemenea încântată să exploreze noi piețe verticale când apar oportunități interesante.