Opkøb

Oplev fordelene ved at blive en del af Total Specific Solutions

Hos Total Specific Solutions (“TSS”) mener vi, at erhvervelse af virksomheder handler om mere end bare at købe virksomheder. Det handler om at investere i medarbejdere og gøre, hvad der skal til, for at administrere og skabe vækst i virksomheden i hele dens levetid. For at opnå dette anvender vi en decentraliseret model, hvor beslutningstagning flyttes til frontlinjen, så de mennesker, der kender branchen bedst, kan gøre det rigtige for kunderne. Derfor har TSS en strategi om at “købe og beholde for evigt”, og derfor udfordrer vi vores medarbejdere i alle vores virksomheder til at prøve og gøre nye ting hver dag.

Som den europæiske driftsgruppe under Constellation Software Inc. (CSI), der er verdens største og mest erfarne softwarevirksomhed inden for vertikale markeder, fokuserer TSS på at skabe merværdi for hvert enkelt af vores vertikale markeder ved at:

  • Finde, købe og skabe vækst i store virksomheder
  • Tiltrække og fastholde de bedste og dygtigste medarbejdere i de brancher, vi servicerer
  • Opmuntre vores talentfulde medarbejdere til at innovere, udvikle sig og opnå succes
  • Udvikle brancheførende softwareløsninger

Når en virksomhed er erhvervet, bliver den en del af TSS-virksomhedsgruppen, som efter vores mening tilbyder det bedste fra to verdener. På den ene side leverer vi den økonomiske støtte og ekspertise, som en stor virksomhed har, mens vi på den anden side kører en decentraliseret model, der holder veletablerede varemærker intakte. Vigtigst af alt betyder det, at vores mest værdifulde aktiv, vores medarbejdere, kan lære, udvikle og udmærke sig. Som en del af TSS får en virksomhed og dens medarbejdere mulighed for at lære af og dele ekspertise med andre førende softwarevirksomheder og tusindvis af talentfulde eksperter inden for software til vertikale markeder over hele verden.

Total Specific Solutions søger konstant nye muligheder for at skabe merværdi for vores eksisterende vertikale markeder og geografiske områder og ønsker ligeledes at udforske nye vertikale markeder og geografiske områder, når fantastiske muligheder opstår.

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte vores M&A team.