Yrityshankinnat

Katso, mitä etuja Total Specific Solutions -ryhmään liittymisestä on

Total Specific Solutions (“TSS”) -ryhmälle yritysten hankkiminen tarkoittaa muutakin kuin pelkkää yritysten ostamista. Meille yrityksen ostaminen tarkoittaa sijoittamista yritysten henkilöstöön. Tuemme yrityksen johtamista ja teemme kaikkemme yrityksen pitkäjänteisen kasvun edistämiseksi. Siksi noudatamme hajautettua mallia, jossa päätökset tehdään tasolla, jolla toimiala ja asiakkaat tunnetaan parhaiten. Tästä syystä TSS noudattaa osta-ja-pidä-periaatetta. Haastamme yritysten työntekijät kokeilemaan uusia asioita joka päivä.

TSS on Constellation Software Inc. (CSI) -konsernin – maailman suurimman ja kokeneimmat vertikaalimarkkinoilla toimivan ohjelmistoyrityksen – Eurooppalainen toimintayksikkö, ja se keskittyy luomaan lisäarvoa kaikille toimintansa piiriin kuuluville vertikaalimarkkinoille. Tätä varten TSS:

  • Etsii, ostaa ja kasvattaa upeita yrityksiä
  • Houkuttelee ja pitää toimialojensa parhaat ja fiksuimmat työntekijät
  • Rohkaisee lahjakkaita työntekijöitä luomaan kasvua ja menestystä
  • Rakentaa toimialan johtavia ohjelmistoratkaisuja

Kun yritys on ostettu, siitä tulee osa TSS-ryhmää, minkä ansiosta yritys pääsee hyötymään monista eduista. Pystymme tarjoamaan suuren yhtiön tuomaa taloudellista turvaa ja asiantuntemusta, mutta samalla hajautettu mallimme auttaa säilyttämään vakiintuneet brändit ennallaan. Tärkeintä on, että työntekijämme, jotka ovat tärkein voimavaramme, saavat oppia uuta, kasvaa ja menestyä. TSS-ryhmään kuuluminen tarjoaa yritykselle ja sen työntekijöille mahdollisuuden oppia uutta ja jakaa asiantuntemusta muiden johtavien ohjelmistoyritysten sekä tuhansien lahjakkaiden ohjelmistoasiantuntijoiden kanssa maailmanlaajuisesti.

TSS etsii jatkuvasti uusia yrityksiä, joiden avulla voimme luoda lisäarvoa toimintamme piiriin kuuluvilla vertikaalimarkkinoilla ja maantieteellisillä alueilla. Olemme myös halukkaita tutustumaan uusiin markkinasegmentteihin ja -alueisiin sitä mukaa kuin kiinnostavia tilaisuuksia ilmenee.

Lisätietoja saat yrityshankinnoista vastaavilta.