Acquisities

Ontdek de voordelen van toetreding tot Total Specific Solutions

Bij Total Specific Solutions (“TSS”) geloven we dat het overnemen van bedrijven meer inhoudt dan alleen het kopen van bedrijven. Het gaat om investeren in mensen en doen wat nodig is om bedrijven hun leven lang te helpen beheren en groeien. Om dit te bereiken werken we met een gedecentraliseerd model waardoor de besluitvorming naar de frontlinie drijft, waarbij de mensen die de branche het best kennen, kunnen doen wat goed is voor klanten. Daarom heeft TSS een buy-and-hold-forever-strategie en daarom dagen we onze medewerkers in al onze bedrijven uit om elke dag nieuwe dingen te proberen.

Als de Europese operationele groep van Constellation Software Inc. (CSI), ‘s werelds grootste en meest ervaren bedrijf voor Vertical Market Software, richt TSS zich op het toevoegen van waarde aan elk van onze verticale markten door:

– Grote bedrijven te vinden, over te nemen en te laten groeien.
– De beste en intelligentste mensen aan te trekken en te behouden in de sectoren die we bedienen.
– Onze getalenteerde mensen te stimuleren om te innoveren, groeien en slagen.
– Toonaangevende softwareoplossingen te bouwen.

Zodra een bedrijf is overgenomen, wordt het onderdeel van de TSS-groep van bedrijven, waarvan we denken dat het het beste van twee werelden biedt. Aan de ene kant bieden we de financiële rugdekking en expertise van een groot bedrijf, terwijl we anderzijds een gedecentraliseerd model beheren waarmee gerenommeerde merken intact blijven. Het belangrijkste is dat dit ons meest waardevolle bezit, onze werknemers, toelaat om te leren, te groeien en uit te blinken. Deel uitmaken van TSS biedt een bedrijf en zijn werknemers de mogelijkheid om te leren van en expertise uit te wisselen met veel andere toonaangevende softwarebedrijven en duizenden getalenteerde Vertical Market Software-experts van over de hele wereld.

Total Specific Solutions is voortdurend op zoek naar nieuwe kansen om waarde toe te voegen aan onze bestaande verticale markten en geografische gebieden en is enthousiast om nieuwe markten en geografische gebieden te verkennen wanneer grote kansen zich aandienen.

Neem voor verdere informatie contact op met ons M&A-team.