Om os

Total Specific Solutions har 110+ uafhængigt administrerede softwareforretningsenheder i Europa. Vi tilbyder dem økonomisk sikkerhed, strategisk vejledning og videreformidler vores bedste praksis til dem, så de kan være førende inden for deres respektive domæner. Vores softwareløsninger tilfører vores kunder reel forretningsværdi og gør det muligt for dem at operere på et højt effektivitetsniveau. Vores domæneviden hjælper os med at forstå dynamikken på hvert enkelt af de vertikale markeder, hvor vi driver virksomhed, så vi kan udvikle intelligente, brugervenlige og effektive løsninger til vores kunder. Vi har opbygget langvarige relationer med mange af dem, op til 20-40 år for nogens vedkommende. Kunder overlader gerne udviklingen af deres forretningskritiske software til en anerkendt og erfaren domænespecialist. Hver TSS-forretningsenhed er sådan en specialist. Vi tilfører reel værdi til de produkter og serviceydelser, som vores kunder leverer til deres kunder.

Vores team

TSS har sit hovedsæde i Holland og beskæftiger over 3.900 højt motiverede og højtuddannede medarbejdere i Europa. Deres viden, motivation, entusiasme, iver efter at forbedre samt kundefokus er de færdigheder og egenskaber, der er med til at udvikle vores forretningsfremmende og vigtige softwareløsninger. Gennem TSS Academy giver vi dem de værktøjer og den viden, som de skal bruge for til stadighed at forbedre og opdatere deres færdigheder. Mennesker gør forskellen! Vores teams udvikler vigtig virksomhedssoftware og vigtige serviceydelser, der værdsættes højt af vores kunder og deres kunder.

Vores vision

TSS fokuserer på at skabe merværdi for hvert enkelt af vores vertikale markeder ved at:

  • Udvikle brancheførende softwareløsninger.
  • Opmuntre vores talentfulde medarbejdere til at innovere, udvikle sig og opnå succes.
  • Tiltrække og fastholde de bedste og dygtigste medarbejdere i de brancher, vi servicerer.
  • Finde, købe og skabe vækst i store virksomheder.

Vi mener, at dette gør os til den bedste leverandør af software og serviceydelser på alle de vertikale markeder, vi servicerer. Vores fokus er på kundeservice, produktinnovation, kvalitet og teknologi.

Som en del af Constellation Software Inc. (CSI), der er en af Nordamerikas største og mest respekterede softwarevirksomheder, søger Total Specific Solutions hele tiden at erhverve virksomheder for at tilføre merværdi til vores eksisterende vertikale markeder og ønsker ligeledes at udforske nye vertikale markeder, når fantastiske muligheder opstår.