Open Positions

At TSS our people make the difference. Our team of colleagues is the greatest asset we have. Their knowledge, drive, skills, enthusiasm, hunger to improve, customer focus, are just some of the ingredients used to build our business enhancing and mission-critical software solutions. We strive to provide our team with a great working environment and opportunities to increase their knowledge so they can build an enriched career. At TSS we are looking for people who want to be part of a growing organization that moves at a fast pace and constantly strives to get better each and every day. If this appeals to you, we would like to hear from you.

TSS open positions:

 • Personal Assistant TSS Public
 • Personal Assistant TSS Public

  Job descriptionBinnen TSS zijn we op zoek naar een Personal Assistant voor één van onze General Managers. De General Manager is verantwoordelijk voor een groep van verschillende bedrijven (Business Units) in de Benelux en Frankrijk en voor de groei van deze groep door middel van acquisities in samenwerking met het Merger & Acquisitions (M&A) team.

  Voor deze veelzijdige functie, zoeken wij de welbekende duizendpoot. Iemand die blij wordt van het organiseren van bijeenkomsten, het plannen van afspraken, het perfectioneren van belangrijke presentaties en schriftelijke communicatie en die hierbij geen uitdaging teveel vindt en zelfs het onmogelijke mogelijk wil maken.
  Onze ideale kandidaat is zeer communicatief vaardig, nauwkeurig, klant- en servicegericht, proactief, een doorzetter en is een ster in het werken met de diverse MS Office programma’s als Outlook, PowerPoint, Excel en Word.

  Als Personal Assistant regel je alle zaken voor de General Manager en de uitdagingen binnen haar groep. Hierbij is het van belang dat je flexibel bent en tussen de 32-40 uur per week beschikbaar bent. Je bent iemand die makkelijk communiceert op alle niveaus met zowel de interne collega’s van TSS als externe partijen. Denk hierbij aan klantcontacten, samenwerkingspartners, directeuren van andere Business Units en recruitmentkandidaten. Je bent verzorgd, zorgvuldig en integer.

  Je bent ambitieus en accuraat in je rol en neemt graag initiatief door werk naar je toe te trekken. Daarnaast ben je gewend om de gehele dag door van alles te regelen en ben je punctueel in het organiseren van afspraken. Geen dag is hetzelfde en je zal nooit kunnen voorspellen hoe de dag gaat verlopen!

  Werken bij TSS betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en fijne club collega’s. Je werkplek is in Oosterhout (Noord-Brabant) maar je zal ook regelmatig in Nieuwegein werkzaam zijn. Thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheden.

  Wat vragen we van jou

  • HBO-werk en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde secretariële opleiding;

  • Meer dan 2 jaar ervaring in een dynamische organisatie;

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels. Beheersing van de Franse taal is een pré;

  • Je staat stevig in je schoenen, werkt analytisch, pragmatisch en bent in staat om prioriteiten te stellen;

  • Ruime ervaring met MS-Office Pakket als Outlook, Excel, Word en PowerPoint.


  Wie jij écht bent en wat van je wordt verwacht

  • Je ondersteunt de General Manager bij het opstellen van rapportages en overzichten, het bewaken van acties en deadlines, het opstellen van interne en externe communicatieberichten, het beheren van dossiers, het invoeren van declaraties etc.;

  • Je bent iemand die enthousiast en energiek is en sterk in zijn/haar schoenen staat;

  • Je bent verantwoordelijk voor de e-mail en het volledige agendabeheer en plant afspraken, regelt veelvuldig reizen en overnachtingen;

  • Je organiseert diverse interne en externe bijeenkomsten, groot en klein van kop tot staart;

  • Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor de Managing Directors, Managers, het M&A team, Manager Finance en de HR Business Partner waar je direct mee samenwerkt;

  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.


  Wat krijg je ervoor terug? 

  • Een uitdagende en afwisselende functie voor 32/40 uur per week

  • Vrijheid om je verder te ontwikkelen binnen je passie en eigen initiatieven te ontplooien

  • Een informele, dynamische en professionele werkomgeving

  • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Een prettige werksfeer met enthousiaste en gedreven collega’s


  PharmaPartners en TSS

  PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. PharmaPartners verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT toepassingen, in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. PharmaPartners legt de focus op gezondheidswinst met geïntegreerde patiëntgerichte 24-uurszorg.

  PharmaPartners is sinds januari 2011 onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Met meer dan 3.200 medewerkers en over 85 vestigingen is TSS een van de grootste niet-beursgenoteerde IT-ondernemingen van Nederland. Alle TSS-bedrijven zijn IT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector. TSS is onderdeel van Constellation Software Inc. (Constellation). CSI is een wereldwijde aanbieder van enterprise softwareoplossingen aan een gevarieerde groep van verschillende verticale markten. Haar belangrijkste strategie is het verwerven, beheren en bouwen van vertical market softwarebedrijven. In het algemeen bieden deze bedrijven bedrijfskritische softwareproducten die aansluiten bij de specifieke behoeften van klanten in specifieke verticale markten.

  Meer informatie en sollicitatie

  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze corporate recruiter Denice Hermens via recruitment@pharmapartners.nl of met de HR Business Partner Fleur Stratford f.stratford@tss-vms.com

  Solliciteren doe je op www.werkenbij.pharmapartners.nl

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  Show more
 • Finance Traineeship
 • Finance Traineeship

  Job descriptionFinance Trainee met ambitie gezocht!

  Je hebt je (financiële/economische) studie afgerond en zit vol energie en enthousiasme voor een eerste baan. Je wil carrière maken in Finance en vooral veel leren. In een paar jaar ben jij op het niveau waar iemand normaalgesproken wel vijf jaar voor nodig heeft. Word jij onze Finance talent, reageer dan snel.

  Wie zijn wij?

  Total Specific Solutions (TSS) kenmerkt zich door de strategische visie dat specifieke markten om specifieke software vragen ofwel Vertical Market Software (VMS). Deze visie resulteert in software die klanten helpt ambities sneller, efficiënter en effectiever te realiseren. Doordat klanten de waarde van deze Vertical Market Software zien, heeft TSS zich de afgelopen jaren tot een succesvolle onderneming ontwikkeld met sterke marktposities. Deze sterk groeiende organisatie, mede gedreven door meer dan 50 acquisities in de laatste 5 jaar, heeft een omzet over verschillende units verspreid over diverse landen waaronder Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

  Wat ga je doen?

  In 2 jaar leer je de verschillende disciplines van het Finance vak beheersen. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelprogramma waarbij je start bij één van de werkmaatschappijen als accounting medewerker om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen.

  Je volgende stap is de rol als Financial Controller. Je houdt je dan bezig met de dagelijkse boekhouding en je draait mee in verbeterprojecten en/of ERP implementaties.
  Om ook te kunnen proeven van de functie van Business Controller krijg je een aantal opdrachten waarbij je analyse skills goed tot zijn recht gaan komen.
  Aangezien TSS veel overnames doet zul je tijdens je traineeship ook assisteren bij één of meerdere financiële integraties.

  Na dit traineeship ken je je kracht en passie en ga je als Business- of Financial Controller binnen één van de werkmaatschappijen werken. Je wordt uitgedaagd om naast je vakinhoudelijke kennis ook je persoonlijke ontwikkeling op te pakken.

  Ben jij TOV?

  Herken jij jezelf in de TOV-kernwaarden: Toegewijd, Ondernemend, Vooruitstrevend? Krijg je energie van cijfers, processen en optimalisaties? Dan ben jij misschien wel onze ideale kandidaat voor deze uitdagende mooie baan.

  Wie ben jij?

  • Je hebt recent een WO-opleiding afgerond of zit in de afrondende fase hiervan

  • In je studie of bijbaan ben je in aanraking gekomen met Finance, Accounting of Economie.

  • Je bent sociaal vaardig, open, eerlijk, proactief en ambitieus

  • Je woont of wilt gaan wonen in het midden van Nederland


  Wat bieden wij je?

  • Ambitieus en leerzaam traineeship

  • Uitstekende carrièreperspectieven

  • Marktconform salaris

  • Professioneel en collegiaal team

  • Veel afwisseling

  • Goede arbeidsvoorwaarden


  Solliciteren?

  Ben jij dan die analytische, ambitieuze en op samenwerking gerichte kandidaat? Durf en kan jij deze uitdaging aan? Reageer dan zsm naar Rob Eijbergen, Group CFO TSS, R.Eijbergen@tss-vms.com.
  Show more
 • Business Analist
 • Business Analist

  Job descriptionTotal Specific Solutions (TSS) in Utrecht is op zoek naar een ambitieuze Finance Professional die de groei van één van de snelst groeiende software bedrijven kan bijhouden.  De werkomgeving is dynamisch waardoor je getriggerd wordt om jezelf te blijven ontwikkelen. Wil je onderdeel uitmaken van een jong team en een groeiende organisatie,  Lees dan verder!

  BEDRIJF

  Total Specific Solutions (TSS) kenmerkt zich door de strategische visie dat specifieke markten om specifieke software vragen ofwel Vertical Market Software (VMS). Deze visie resulteert in software die klanten helpt ambities sneller, efficiënter en effectiever te realiseren. Doordat klanten de waarde van deze vertical market software zien, heeft TSS zich de afgelopen jaren tot een succesvolle onderneming ontwikkeld met sterke marktposities. Deze sterk groeiende organisatie, mede gedreven door meer dan 50 acquisities in de laatste 5 jaar, heeft een omzet over verschillende units verspreid over diverse landen waaronder Denemarken, Zweden, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, en Roemenië.

  FUNCTIE

  Als finance professional sta je aan de start van een nieuwe stap in je carrière. De functie biedt een uitstekende mogelijkheid om je skills op diverse finance topics (business analyst en financial/business control) verder te ontwikkelen waarbij je tevens het brede portfolio van de TSS bedrijven leert kennen. Een mooie basis, die je klaar maakt voor je vervolg stap binnen TSS.

  Wat bieden wij?

  Een diverse finance rol als business analist, waarin je  verschillende facetten van TSS Finance leert kennen en jezelf breder ontwikkelt.

  Hoe doen we dit?

  Je krijgt zowel analyst als aan financial/business control gelieerde verantwoordelijkheden, waarbij je gecoacht zal worden door de Portfolio Corporate Controller als de CFO. Denk hierbij aan de verantwoordelijkheid het opstellen van het boardpack, en de bijbehorende (periodieke) management rapportages voor de Group CEO/CFO.  Ook draag je zorg voor delen van de financiële administratie van de holding en het proces rondom de management fee recharges richting de business units.

  Het creëren van financial insights door middel van benchmark analyses. Maar ook aan adhoc business analyses ten behoeve van management besluiten. Daarnaast word je verantwoordelijk voor de IRR rapportages van de groep, waarmee we het rendement van onze acquisities monitoren.

  We zijn afgelopen jaar binnen TSS gestart met het gebruikmaken van PowerBi. Op het gebied van automatiseren van rapportages in PowerBi tooling en het creëren van Smart Dashboards valt nog veel te winnen. Ga jij deze uitdaging aan?

  Wie ben jij en wat vragen we van jou?

  Je bent een professional met ambitie en hebt de drive om expert op jouw gebied te worden. Je hebt een affiniteit met cijfers, corporate management rapportages, business en met Bi-tooling. Daar krijg je energie van.  Je hebt er talent voor om veel informatie te bundelen in “to the point” rapportages en op deze manier snel overzicht en inzicht te creëren. Je gaat er vol voor en dit doe je graag samen met anderen. Je legt de lat hoog en haalt  je doelen,  ook op moment van strakke deadlines. Deze manier van werken bezorgd jouw iedere dag weer een top dag

  PROFIEL

  • WO werk- en denkniveau (Bedrijfseconomie /Controlling/Accountancy).

  • 1-4 jaar relevante werkervaring

  • Goede kennis van Administratieve Organisatie en Interne Beheersing (AO/IB)

  • Vloeiend Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift.

  • Zeer goede Excel vaardigheden.

  • Ervaring met Exact Online is een pre

  • Ervaring met PowerBi is een pre

  • Sociaal en communicatief vaardig.

  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten.

  • Oplossingsgericht, flexibel en hands-on.

  • Kan presteren onder de druk van deadlines.


  AANBOD

  • Uitdagende, inspirerende en internationale omgeving

  • Een omgeving van jonge collega’s met veel financiële kennis

  • Een informele hands-on cultuur

  • Finance Development Programm

  • Future Management Development Program

  • Veel doorgroeimogelijkheden

  • Goede arbeidsvoorwaarden


  Reacties kan je sturen naar hrblue@tss-vms.com. Of neem contact op met Maizy Schut (m.schut@tss-vms.com).
  Show more
 • Financial Controller
 • Financial Controller

  Job descriptionTotal Specific Solutions (TSS) in Utrecht is op zoek naar een ambitieuze Finance Professional die de groei van één van de snelst groeiende software bedrijven kan bijhouden.  De werkomgeving is dynamisch waardoor je getriggerd wordt om jezelf te blijven ontwikkelen. Wil je onderdeel uitmaken van een jong team en een groeiende organisatie,  lees dan verder!

  Bedrijf
  Total Specific Solutions (TSS) kenmerkt zich door de strategische visie dat specifieke markten om specifieke software vragen ofwel Vertical Market Software (VMS). Deze visie resulteert in software die klanten helpt ambities sneller, efficiënter en effectiever te realiseren. Doordat klanten de waarde van deze Vertical Market Software zien, heeft TSS zich de afgelopen jaren tot een succesvolle onderneming ontwikkeld met sterke marktposities. Deze sterk groeiende organisatie, mede gedreven door meer dan 50 acquisities in de laatste 5 jaar, heeft een omzet over verschillende units verspreid over diverse landen waaronder Denemarken, Zweden, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, en Roemenië.

  Functie

  Als Financial Controller van TSS maak je onderdeel uit van het Finance team van TSS. Je zult rapporteren aan de Manager Finance & Control. Je bent werkzaam als Financial Controller voor verschillende Business Units.

  Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en de daaruit voortkomende financiële maand-, kwartaal- en jaarrapportages. Je stelt jezelf onafhankelijk op en leert verantwoordelijkheid te dragen binnen het accounting team. Als sparring partner van de directie, management en de Business Controller, ben je een spin-in-het-web met betrekking tot de planning-en-controlcyclus, de periodieke financiële rapportages, interne kostenverrekeningen, balansen en winst- en verliesrekeningen.

  Kernverantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor de complete financiële administratie (e.g.: crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, grootboek);

  • Verantwoordelijk voor periodieke financiële rapportages en de jaarrekening en het opstellen en ontwikkelen van periodieke managementrapportages inclusief analyses zodat het management/directie adequaat inzicht verkrijgt;

  • Creëert proactief een optimale inrichting van de administratie en de administratieve en bedrijfsprocessen en doet voorstellen ter verbetering;

  • Fungeert vanuit financial control als sparringpartner voor management en directie, presenteert de managementinformatie en analyseert trends uit de omgeving waar de organisatie mogelijk op in kan spelen;

  • Biedt ondersteuning bij de inrichting van administratieve organisaties voor nieuwe acquisities;

  • Acteert als een kennisexpert op zijn vakgebied en staat open om nieuwe dingen bij te leren.


  Functie-eisen

  • WO werk- en denkniveau (e.g.: Accountancy/Bedrijfseconomie/Finance)

  • 1-3 jaar relevante werkervaring

  • Kennis van financiële/ administratieve processen

  • Je herkent je in onze kernwaarden: toegewijd, ondernemend, vooruitstrevend


  Wat biedt Total Specific Solutions?

  • Enorm uitdagende, inspirerende en internationale omgeving

  • Brede finance organisatie van 50+ personen

  • Goed salaris

  • Telefoon + laptop + Bonus

  • Zeer veel doorgroei mogelijkheden


  Reacties kan je sturen naar hrblue@tss-vms.com. Of neem contact op met Maizy Schut (m.schut@tss-vms.com).
  Show more
 • Business Controller
 • Business Controller

  Job descriptionWil je onderdeel uitmaken van een jong team en een groeiende organisatie? Heb jij minimaal 1  jaar ervaring als financial en een afgeronde Master in de financiële richting? Heb jij de ambitie om door te groeien naar een rol als Finance Manager & Control of zelfs CFO? Dan is deze rol iets voor jou!

  BEDRIJF

  Total Specific Solutions (TSS) kenmerkt zich door de strategische visie dat specifieke markten om specifieke software vragen ofwel Vertical Market Software (VMS). Deze visie resulteert in software die klanten helpt ambities sneller, efficiënter en effectiever te realiseren. Doordat klanten de waarde van deze vertical market software zien, heeft TSS zich de afgelopen jaren tot een succesvolle onderneming ontwikkeld met sterke marktposities. Deze sterk groeiende organisatie, mede gedreven door meer dan 50 acquisities in de laatste 5 jaar, heeft een omzet over verschillende units verspreid over diverse landen waaronder Denemarken, Zweden, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, en Roemenië.

  FUNCTIE

  Wat bieden wij?

  Een interessante rol als business controller, waarin je uitgedaagd wordt om doordachte inzichten te creëren, die de performance van onze bedrijven verbetert. Op deze manier leer je de verschillende TSS business units kennen en ontwikkel jezelf, op weg naar je volgende stap binnen TSS!

  Hoe doen we dit?

  Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het management en lever je een wezenlijke bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van de business unit(s). Je bewaakt de business performance en beïnvloedt tijdig corrigerende acties. Maandelijks vertaal je de verwachtingen in de Rolling Forecast en stel je kritische vragen. Je ondersteunt de Managing Director en het MT bij het opstellen van de omzet en pricing strategie, kostenbeheersing en efficiency en je houdt attritie scherp in de gaten. Je maakt gevraagd/ongevraagd, zowel gepland als adhoc, financial insights, die de mogelijkheden laten zien om de performance van de business te verbeteren. Nieuw idee voor een product binnen 1 van jouw business units? Jij zet de business case op, die de financiële impact van het nieuwe initiatief in kaart brengt om te bepalen of het een slimme investering is.

  Je krijgt de mogelijkheid om business control binnen TSS te leren kennen binnen business units die al wat langer onderdeel zijn van TSS en het vervolgens ook toe te passen om nieuwe acquisities. Een echte uitdaging!

  Cijfers en data anno 2020? Dat is meer dan genoeg aanwezig. Maar hoe maak jij management informatie inzichtelijk? Hoe goed ben jij in het communiceren van het verhaal achter de cijfers? Krijg jij management in beweging? Je kan Power BI tooling gebruiken om je hierbij te helpen. Wij kijken nu al uit naar jouw eerste Smart Dashboard!

  Wie ben jij en wat vragen we van jou?

  Je bent een professional met ambitie, je hebt een basis in financial control en je krijgt vooral energie van het sparren met de business. Je vindt het leuk om van data, bruikbare informatie te maken. Je gaat er vol voor en dit doe je graag samen met anderen. Deadlines halen is voor jou geen enkel probleem. Op het moment dat het inzicht dat jij gegeven hebt, een positief effect heeft op de bedrijfsresultaten, kan jouw dag niet meer stuk!

  PROFIEL

  • WO werk- en denkniveau (Bedrijfseconomie/Finance&Investing/Controlling/Accountancy);

  • 1-4 jaar relevante werkervaring

  • Vloeiend Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift

  • Zeer goede Excel vaardigheden

  • Ervaring met AFAS is een pré

  • Ervaring met Power BI is een pré

  • Sociaal en communicatief vaardig

  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten

  • Oplossingsgericht, flexibel en hands-on

  • Kan presteren onder de druk van deadlines


  AANBOD

  • Uitdagende, inspirerende en internationale omgeving

  • Een omgeving van jonge collega’s met veel financiële kennis

  • Een informele hands-on cultuur

  • Finance Development Program (FDP)

  • Future Management Development Program (FMDP)

  • Veel doorgroeimogelijkheden

  • Goede arbeidsvoorwaarden


  Reacties kan je sturen naar hrblue@tss-vms.com. Of neem contact op met Maizy Schut (m.schut@tss-vms.com).
  Show more
 • Hands-on HR Learning & Development Adviseur
 • Hands-on HR Learning & Development Adviseur

  Job description“Een enorme Drive en Passie voor Learning & People Development”

  Wij zoeken een hands-on HR Learning & People Development Adviseur met een passie voor het overbrengen van kennis en het delen van ervaring en inspiratie. Een uitdagende functie en een geweldige kans om onze leerprogramma’s voor vertical market software te laten excelleren; nationaal en internationaal. De stap voor een gedreven zelfstandige professional die energie krijgt van resultaten behalen en op zoek is naar een 2e of 3e stap in zijn of haar carrière.

  Als Learning & Development adviseur ben je onderdeel van het team van TSS Public en ben je de sparringpartner op het gebied van leren, kennis delen en netwerken. Dit doen we onder andere tijdens onze ‘TSS Public Academies’. Dit zijn frequente één- of meerdaagse bijeenkomsten waarbij leren, kennis delen en netwerken centraal staan. Deze TSS Public Academies spelen een belangrijke rol binnen de TSS bedrijven. Het zijn de dagen waarop men elkaar ontmoet, kennis deelt en vol inspiratie en nieuwe ideeën naar huis gaat om vervolgens alle informatie & inspiratie toe te passen in zijn of haar werk.

  Dit is onze manier van werken; de vraag over een Academie bereikt je via onze CEO, de business kan de inhoud verzorgen en de HR Business Partners helpen met het vinden van juiste personen en analyse van op welke vlakken er leerbehoeftes zijn.

  Jij bent bedreven in het neerzetten van een kwalitatief en prikkelend leeraanbod en kan mensen coachen om dit zo goed mogelijk over te brengen. Je zorgt voor de juiste invulling van deze onderwerpen in o.a. de Academy programma’s. De doelstelling is de klanttevredenheid en financiële resultaten van onze bedrijven continu te verbeteren en een lerende cultuur te bewerkstelligen. Dit betekent dat je een belangrijke rol speelt in het behalen van onze lange termijn organisatie resultaten.

  Naast de adviesrol ben je ook nauw betrokken bij de implementatie en begeleiding van de HR plannen binnen onze holding van ca 70 medewerkers. Dit doe je door zelf een actieve rol - passend bij de ondernemende ‘doe cultuur’ van onze organisatie - te spelen. Daarbinnen ben je het aanspreekpunt voor onze Office/HR Support.

  Wie zijn wij?

  Total Specific Solutions is de grootste Vertical Market Software Onderneming van de Benelux met circa Euro 420 miljoen omzet en 3.000 medewerkers. Wij zijn actief in 20 Europese landen. TSS maakt specifieke software  voor sectoren (“vertical markets”) zoals de gezondheidszorg, woningbouw, de overheid en de financiële wereld.

  Veelal is de door TSS geleverde software missie kritisch voor klanten. Deze bedrijven hebben dus onze software nodig om hun bedrijfsvoering te continueren. TSS heeft een zeer sterke positie in Nederland en groeit - nationaal en internationaal – sterk, middels overnames. Op ons kantoor in Nieuwegein werken ca. 30 (Finance-, M&A- en HR) collega’s aan het realiseren van die groei.

  Belangrijk: ons bedrijf kenmerkt zich door een “no nonsens, doe cultuur’, we geven duidelijke kaders en doelen en veel persoonlijke autonomie en beslissingsvrijheid. Wij zijn dan ook op zoek naar een proactieve L&D adviseur die zijn/haar eigen weg uitstippelt om de doelstellingen te behalen.

  Je collega’s hebben veel passie en enthousiasme voor wat ze doen en zijn gedreven om resultaat te behalen. We houden van aanpakken en zijn wars van interne politiek. Dit betekent dat je al jouw energie kunt besteden aan het nemen van eigen initiatief het ontplooien van eigen verantwoordelijkheid. Dit merk je aan onze manier van werken; onze kernwaarden zijn: Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

  Samengevat

  • Je hebt je eigen visie op het domein L&D – Hoe richten we onboarding en learning & development schaalbaar en toekomstbestendig in?

  • Je stuurt op effectiviteit van de Academies en bepaalt, meet en evalueert de uitkomsten

  • Je hebt kennis van en ervaring met leren, kennis delen en netwerken. Je ontwikkelt deze content intern en spot programma’s in de markt en vertaalt dit o.a. naar onze TSS Public Academies

  • Je voert de regie over de Academies: plannen, (strak) budgetteren, coördineren/voortgang bewaken en organiseren zijn in scope. Daarbij werk je samen met de Group CEO en zijn Executive Assistant

  • Je bent in de lead bij het opzetten van de Academy programma’s voor de buitenlandse BU’s. Je borgt dat het curriculum beschikbaar is en gebruikt wordt

  • Naast het domein van L&D ben je ook aanspreekpunt voor HR voor onze Finance, M&A en Legal medewerkers. Je weet wat er speelt, kent de mensen en wilt mensen verder helpen door ofwel zelf te adviseren of het juiste advies in te winnen. Daarmee ben je spin in het web aangaande (consultieve) HR vraagstukken en vraagstukken omtrent opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling.


  Wie ben jij?

  • Je hebt een enorme drive en passie voor Learning & Development

  • Dit combineer je met aantoonbare werkervaring op L&D bij voorkeur ook met online-learning

  • Je hebt een flinke dosis overtuigingskracht en bent van nature een verbinder en netwerker

  • Je houdt ervan resultaten te behalen en krijgt energie van de executie van onze strategie

  • Je bent trots op je eigen werk en weet succesvol je eigen ‘winkel’ te runnen in het grotere geheel

  • Het is een pre als je ervaring hebt met het werken in een internationale omgeving

  • Je hebt een achtergrond in HR

  • Je hebt een opleiding op HBO- WO niveau

  • Daarnaast heb je ervaring opgedaan in een complexe en zakelijke werk omgeving

  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk en het is fijn wanneer je ook Frans, Spaans of Italiaans spreekt

  • Je hebt kennis van en ervaring met het inzetten van nieuwe en moderne online communicatie technieken

  • Je bent bereid om als het weer kan een aantal keer per jaar naar het buitenland af te reizen als jouw hulp bij Academies daar gewenst is.


  Wat wij je bieden

  • Een uitdagende en afwisselende functie voor 32/40 uur per week

  • Vrijheid om je verder te ontwikkelen binnen je passie en eigen initiatieven te ontplooien

  • Een informele, dynamische en professionele werkomgeving

  • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Een prettige werksfeer met enthousiaste en gedreven collega’s.


  Reacties kan je sturen naar hr@tss-vms.com.

  Fleur van der Burgt-Monteiro - mobiel: 06 2142 2271
  Graciela van der Stroom - mobiel: 06 3901 1162
  Show more
 • Junior Business Development Specialist – Madrid
 • Junior Business Development Specialist – Madrid

  Job descriptionFounded in 2008 and based in the Netherlands, Total Specific Solutions (TSS) is the leading European vertical market software (VMS) company servicing several sectors such as healthcare, local government, financial services, real estate, retail, and legal services. TSS generates net revenues of more than 400  million euros with around 2,800 employees in Europe spread across 80 operational entities.

  Since 2014, TSS is the European platform of the Canadian group Constellation Software Inc. (CSI), located in Toronto and listed on the TSX (CSU:CN). TSS is continuously expanding its product portfolio through internal research and development as well as mergers and acquisitions. Having executed on nearly 75 transactions since our inception in 2006, we have never sold a company.

  TSS invests exclusively in B2B vertical market software companies dedicated to specific or niche markets. Our investment philosophy is based on a “buy and hold” strategy:  Once we acquire a company we never sell it ("perpetual ownership") and we operate our businesses in an autonomous and decentralized management structure providing support through coaching and sharing CSI and TSS best practices.

  Over the past four years, TSS has experienced exponential growth across Europe, in particular following an active acquisition strategy. TSS is already present in Spain, France, Italy, Belgium, Germany, UK,  Denmark, Sweden, Finland, and Romania.

  TSS currently owns two companies in Spain, Ofimatica & Spyro Group, and is pursuing further expansion of its presence across the country in the upcoming months and years.

  The TSS Spain team is based in Madrid in Alfonso XII, 64. We are currently nine people in the office (M&A, legal, business development, business controlling, and support) and aim to reach twelve people by the end of 2021.

  Job description 

  To broaden our company portfolio, we are looking for a Business Development Specialist to identify prospects in Spain. The Business Development Specialist represents the front-end of the acquisition process: mapping and analyzing the Spanish vertical software market, extending the pipeline of qualified M&A leads, and getting in contact with prospects. The Business Development Specialist reports directly to the responsible General Manager. Day-to-day cooperation will mainly be with our Spanish M&A manager at our TSS office in Madrid and the Business Development Specialist located in The Netherlands, as well as with the rest of the M&A team based in other geographies and at TSS headquarters in The Netherlands.

  The ideal candidate is analytical, has very strong communication skills, and possesses basic financial literacy.

  Candidate profile

  • You reside in Madrid (negotiable)

  • Self-starter who can work independently

  • Interest in and knowledge of IT and software

  • Commercial skills and sales affinity, able to establish contact with unknown parties

  • Basic knowledge of (key) financials and annual reports

  • Experience with (online) research

  • Able to combine and process different pieces of information from different sources to determine whether a company fits our investment profile

  • Hands-on mentality able to structure and organize 


  Job description

  • Grow our prospect database in Spain by identifying vertical market software businesses meeting our acquisition criteria

  • Initiate outbound prospecting calls, email, and social media communication to identify and connect with target companies

  • Use Marketing and CRM data to build relationships with key stakeholders/decision-makers

  • Follow up on outbound and inbound prospect activities in a timely manner

  • Conduct sales development best practices to connect with and qualify prospects

  • Track activities and maintain relevant information in Salesforce


  Requirements

  • Bachelor or Master degree, preferably with a commercial focus. Financial focus is a plus

  • Minimum 1-3 years’ experience (internship or full-time) in business development or enterprise commercial/sales roles

  • Mastery of Spanish and English language

  • Willingness to travel across Spain and abroad


  What we offer

  • Attractive compensation package, including a competitive salary and bonus opportunity

  • Full-time position

  • Opportunity to grow into a more outbound role, participating in prospect meetings, visiting trade shows, etc.

  • Becoming a business development team lead over time.

  • Internal training: Sales, Financials, Strategy, IT, etc.

  • Be part of a result-driven and ambitious team located in Spain (Madrid) with colleagues that like to work hard, strive for the best but also celebrate success together


  Are you the Business Development Specialist we are looking for? 

  If you are looking for an opportunity in a fast-growing company, evolving in a dynamic environment and you want to learn, please submit your resume in English as well as the motivation of your application to Rebeca Lopez (r.lopez@tss-vms.com).
  Show more
 • M&A Analyste France - CDI (Paris)
 • M&A Analyste France - CDI (Paris)

  Job descriptionDescription du poste

  Le/la M&A Analyste fait partie de l\'équipe M&A France de TSS. Vous travaillerez en contact direct avec le M&A Manager et le M&A Associate de l’équipe. Vous serez également en contact régulier avec les équipes de business development (origination des transactions), la responsable juridique ainsi que les équipes opérationnelles qui sont en charge des sociétés en portefeuille.

  Plus globalement le/la M&A Analyste fera partie d’une équipe M&A d’une vingtaine de personnes, réparties sur 4 pays et encadrées par Sebastian Ootjers, M&A Directeur au sein de TSS.

  Le/la M&A Analyste pourra être amené(e) à se déplacer régulièrement en France et aux Pays-Bas.

  Vos missions

  • Développer des connaissances approfondies du marché des sociétés éditrices de logiciels ;

  • Initier des appels, e-mails ou tout autre moyen de communication afin de prendre contact avec les entreprises cibles ;

  • Qualifier les sociétés cibles et se former sa propre opinion, la décision « go/no-go » sera ensuite prise en concertation avec le reste de l’équipe ;

  • Analyser et comprendre les informations fournies par les sociétés cibles pour ensuite les intégrer à la valorisation des sociétés (modèles de DCF) ;

  • Préparer la lettre d’intention (LOI) avec les autres membres de l’équipe ;

  • Participer aux travaux de due diligence qui auront lieu après acceptation d’une LOI, avec les autres équipes de TSS (juridique, finance, RH, commerciale, technologique, etc.) ;

  • Aider à l’écriture des mémorandums d’investissement à destination du comité d’investissement.


  Ce que nous offrons

  • Des perspectives d’évolution au sein du département M&A (associate, manager) ;

  • Rémunération en fonction du profil et de l’expérience, comprenant une part variable (bonus) ;

  • Position à temps plein, poste basé à Paris (36 rue d’Enghien, 75010 Paris) ;

  • Contexte international (siège de TSS basé aux Pays-Bas).


  Profil du candidat

  • Niveau d’études : bac +5 (école de commerce, école d’ingénieurs ou équivalent) ;

  • 6 mois à 1 an d’expérience (stage ou CDI) en M&A / transaction services / fonds d’investissements ;

  • Connaissances approfondies en finance d’entreprise et valorisation d’entreprise ;

  • Aisance rédactionnelle, solides capacités d’analyse et de synthèse ;

  • Maîtrise des outils Bureautique (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) ;

  • Qualités de rigueur, d’organisation et d’initiative personnelle, complétées par un réel engagement et une forte implication dans un contexte exigeant ;

  • Très bon niveau de français et d’anglais requis (écrit et oral) ;

  • Intérêt pour le secteur des logiciels / technologies.


  Êtes-vous le/la M&A Analyste que nous recherchons ?

  Si vous êtes à la recherche d’une opportunité dans une société en forte croissance, évoluant dans un environnement dynamique et que vous avez envie d’apprendre, je vous invite à envoyer votre CV, votre relevé de notes et votre lettre de motivation en anglais à Alexandra Da Silva par mail : a.dasilva@tss-vms.com.
  Show more
 • Business Development Specialist for Belgium, the Netherlands, and the UK
 • Business Development Specialist for Belgium, the Netherlands, and the UK

  Job descriptionThe M&A team is looking for an ambitious professional to further accelerate acquisitive growth in Netherlands, Belgium, UK & Ireland

  To broaden our company portfolio, we are looking for a Business Development Specialist to identify prospects in the Netherlands, Belgium, UK & Ireland. The Business Development Specialist represents the front-end of the acquisition process: mapping and analyzing the Netherlands, Belgium, UK& Ireland vertical software market, extending the pipeline of qualified M&A leads, and getting in contact with prospects. Activities will include both initiating contact (via email, phone, or otherwise) with potential targets as well as supporting target account management to ensure the market is sufficiently covered.

  The Business Development Specialist is supportive of the broader M&A team based in the Netherlands. The person will be based in the Netherlands initially. Still, there would be (if required) opportunities to migrate into the native region in the future to the extent desired by the candidate.

  The ideal candidate is representative and has excellent English and Dutch communication skills (French is also an asset), has a fair degree of financial literacy (can read balance sheets and understand revenue components) and be comfortable conversing with experienced entrepreneurs and target company managing directors. We seek someone who is entrepreneurial and proactive in their mindset, yet also methodological in their approach.

  About Total Specific Solutions

  Total Specific Solutions (TSS), founded in 2007, is an autonomously run operating group of Constellation Software Inc (CSI) and is active in Europe. CSI acquired a majority of TSS in 2013 as the primary European platform within CSI. TSS is the holding entity of a group of 70+ business units (BU’s) active in the field of vertical market software (B2B, industry-specific software companies) in Europe. Our BU’s operate as decentralized operating entities, each focusing on a specific niche market with a specific product offering. M&A is a strategic priority for TSS. TSS, as an investment holding entity, is responsible for governance oversight and execution of the acquisition strategy. In the past five years, our team has closed over forty (international) acquisitions resulting in a presence in 10 European countries.

  CSI is regarded as one of the world’s most active and best-performing investors in the software space, having delivered 20-25% CAGR of both revenue and cash flow growth over the past 25 years. The majority of our growth comes from acquiring vertical market software companies around the world. CSI is a public company based in Toronto, Canada, with more than $3 billion in revenues and a current market value of approximately $26 billion (TSX: CSU.TO). CSI acquires, manages, and builds vertical market software businesses located throughout the world – including Europe, North America, and Australia. CSI has completed over 400 acquisitions of small, medium, and large private and public software companies since inception (30-50 acquisitions per year globally).

  Job Description
  • Initiate outbound prospecting calls, email, and social media communication to identify and connect with new target companies in the Netherlands, Belgium, UK & Ireland.
  • Visit trade shows and industry events in order to initiate contacts with prospective targets
  • Use Marketing and CRM data to build and maintain existing relationships with key stakeholders / decision makers
  • Follow up on outbound and inbound prospect activities in a timely manner
  • Conduct first line interactions with company (primarily by telephone and face to face in the future), in order to qualify potential targets
  • Document meetings/ interactions in form of notes, interactions and administer efforts in Salesforce (our CRM system)

  Qualifications
  • Self-starting, proactive personality who can work independently and remotely from the team
  • Structured and methodological in their approach
  • Experience with software/ and or technology-enabled businesses
  • Ability to work on targets, no 9 to 5 mentality
  • Able to write flawless English language and Dutch e-mails, have good telephone skills
  • Eagerness to learn
  • Commercial skills and sales affinity, ability to establish contact with senior executives at target companies who are unfamiliar with TSS.
  • Some call center or telemarketing experience is also appreciated.
  • Experience with (online) research and CRM systems (e.g., Salesforce)

  Requirements
  • Dutch or Flemish as native and fluent in English
  • Bachelor or Master degree, preferably in Business Administration, Engineering, Commercial Sciences and / or Marketing
  • Ability to understand financial concepts
  • 2-4 years’ experience in business development or enterprise sales roles
  • Willingness to travel on an international basis

  What We Offer
  • Attractive compensation package, including a competitive salary and tailored incentive scheme based on individual and team performance
  • Extensive on the job training, highly international work environment and opportunity to work in the field of Mergers & Acquisitions
  • Full-time position with a 1 year term, opportunity to obtain an infinite contract in the long term
  • Opportunity to grow into a more outbound role in a highly growing company, participating in prospect meetings, visiting trade shows, etc.
  Good to know

  The first job interviews for this vacancy take place on November 21st.

  Contact
  If you are interested in this position or if you have any questions, we invite you to contact Manuela Raatgerink at m.raatgerink@tss-vms.com, +31(0)6 4609 3063
  Show more
 • Finance Business Controller – Total Specific Solutions (TSS)
 • Finance Business Controller – Total Specific Solutions (TSS)

  Job descriptionAddress: Paris (10th arrondissement)
  Position: Full-time, starting as soon as possible

  Job Description
  How would it be to start as Finance Business Controller for a dynamic company within Europe? We provide a growing and international environment. In this role, you are a true business partner within the organization, proactively helping Business Units (BU’s). The Business Controller is responsible for executing business control services towards partnering with the business to realize business objectives and growth. The Business Controller services several BUs and has active communication lines with internal stakeholders.
  As Business Controller, you will be part of the Corporate TSS Finance team and you will report to the Manager Finance and Control Europe. The ideal candidate is analytical, has good communication skills, knows the financial and business processes, and takes accountability to deliver.

  Candidate profile

  • Self-starter who can work independently.

  • Delivers an active contribution to a quick but careful financial integration of new companies within TSS (acquisitions).

  • Support the management in managing the financial/economic management and contributing to the realization of the objectives of the Business Units of TSS.

  • Is able to adapt to evolving requirements regarding financial reporting.


  Main responsibilities

  • Perform (ad hoc) financial analyses to support decisions and advise management on these.

  • Assist local finance departments in France with respect to Accounting.

  • Discuss with the local directors in France the business outlook.

  • Define, draw up, and implement appropriate management information.

  • Advising on transactional finance processes and improving working capital.

  • Achieve incremental improvements and find themes to share new insights and best practices with stakeholders.

  • Operating as a financial conscience of the organization and guide are in the TSS / CSI approach to business management.

  • Assist the M&A team on the origination and execution of ongoing transactions in France.


  Requirements

  • Master degree, preferably in business economics or business administration.

  • Knowledge of accounting, business processes in business services, administrative, and business processes.

  • 2-5 years’ relevant work experience.

  • Experience with working with American listed companies that report with deadlines is a plus, but not required.

  • Fluent in French and English language (written & verbal).

  • Willingness to travel within France.

  • Willingness to travel occasionally within Europe.

  • Experience with OneStream / Hyperion consolidation software is a plus, but not required.

  • Knowledge of IFRS reporting standards is a plus, but not required.


  What we offer

  • A challenging and international environment in which you get the opportunity to cooperate and grow actively.

  • Compensation package: gross salary between € 35.000 and € 45.000 + bonus opportunity (maximum 10%).

  • Full-time position.

  • Based in the center of Paris.

  • A large finance department of 50+ employees within Europe, with many growth opportunities.


  About Total Specific Solutions

  Total Specific Solutions (TSS) is the leading company for business software solutions and consists of over 80 independent business units that deliver products and services to their specific market segment. This market expertise is based on decades of experience. In particular, TSS is active in the verticals: healthcare, local and central government, retail, financial, real estate, automotive, and legal services.

  To build a leading and enduring Vertical Market Software company, we have to provide our customers with solutions that let their business thrive, today and in the future. We want to deliver to our
  clients “Software for Life”. We believe that we can only achieve this with teams that are champions in their markets and that master operating a software company. To accomplish this, we operate in small and nimble business units, having the decision making at the front lines where our people know what is happening in their markets and at their customers.

  Part of Constellation Software Inc.

  TSS is part of Constellation Software Inc. (CSI). CSI is a global provider of enterprise software solutions serving a variety of distinct vertical markets. CSI’s principal strategy is to acquire, manage,
  and build vertical market software businesses. Generally, these businesses provide mission-critical software solutions that address the specific needs of customers in particular vertical markets. Constellation has six operating groups that currently service over 40,000 customers in approximately 75 different vertical markets worldwide. With its headquarters in Toronto, Canada, and offices in North America, Europe, and Australia, Constellation employs over 17,000 people generating consolidated revenues exceeding US$3,000 million. Constellation is listed on the Toronto Stock Exchange.

  Questions and applications
  To apply, please send your resume and motivation letter in English to Leila Zerari (Finance Manager Europe) at l.zerari@tss-vms.com. For inquiries regarding this vacancy, please contact Leila Zerari (Finance Manager Europe) at +31 6 25 18 70 88. Applications not in English will be rejected.
  Show more
 • Legal Counsel M&A Germany
 • Legal Counsel M&A Germany

  Job descriptionJob Description

  TSS (approx. 3,200 people) has a very strong position in the Netherlands but is growing rapidly internationally through acquisitions. Growth by ‘green fields’ is not a very successful strategy, but the acquisition of established players in existing and new markets is highly interesting. TSS is able to add a lot of value to these acquired companies. With its \\\'best practices\\\', TSS can help these companies to professionalize. This way, results can be improved significantly.

  The ambition of TSS to grow nationally and internationally has led to the formation of local M&A teams in the past three years. Although other CSI operating groups also have shareholdings in Europe, TSS is considered to be the platform for the European ambition of CSI.

  As part of its international M&A ambition, TSS aims to expand its M&A presence in other European markets, including Germany, France, Italy, and Spain.

  Therefore, the company is looking for an entrepreneurial individual who will join the TSS offices in Germany as Legal Counsel M&A to oversee the M&A transactions and businesses there. The acquisition size will mainly be between €2 Mio and €200 Mio of company turnover.

  As Legal Counsel M&A you will:

  • Become part of the Germany multidisciplinary M&A team and will report to the General Counsel in the Netherlands.

  • Be working closely with the local M&A Manager to pursue acquisitions in Germany by entering into and maintaining relationships with potential acquisition targets as well as direct negotiations with the sellers of possible targets.

  • Responsible for all legal aspects of the M&A transactions in Germany. This includes coordination of due diligence processes, performing legal due diligence, contract drafting, contract negotiations, and integration aspects.


  TSS and CSI have extensive experience in acquisitions and work with internal templates and insights. The candidate can also rely on the support and know-how of the legal team in the Netherlands.

  Job requirements

  • German native language speaking

  • You have excellent communication skills (in word and writing) In English

  • 4 to 7 years of work experience as a lawyer in a corporate/M&A-position, possibly in combination with a role as a company lawyer/legal counsel

  • MSc degree in law

  • Thorough knowledge of and extensive experience in running/overseeing M&A transactions independently

  • Experienced in commercial contracting

  • Knowledge of the IT industry is a pre, but not a requirement

  • Proactive, entrepreneurial attitude, hands-on mentality, ambitious

  • Working independently as well as in a team is not a problem for you

  • Able to work in an international, dynamic, high pace and project-based business environment

  • A driven person who knows how to take care of business

  • Residing in or close to Stuttgart 


  Proposition

  • A diverse, broad and independent corporate legal role which you can shape and evolve yourself

  • At an international company with a very ambitious and continuous growth strategy

  • A great degree of freedom

  • Attractive employment package

  • Pleasant and informal working atmosphere


  Contact

  If you are interested in this position, we invite you to contact Johan Kasper at j.kasper@tss-vms.com , +31(0)6 4355 0121 or Alexander Brendecke at a.brendecke@tss-vms.com or +49 (151) 16 22 88 60
  Show more
 • Business Developer Junior - CDI (Paris)
 • Business Developer Junior - CDI (Paris)

  Job descriptionÀ propos de Total Specific Solutions

  Fondé en 2008 et basé aux Pays-Bas, Total Specific Solutions (TSS) est un leader européen de l’édition de logiciels verticaux dans de multiples domaines (santé, secteur public, automobile, finance, agriculture, etc.). Depuis 2014, TSS est l’entité opérationnelle européenne du groupe canadien Constellation Software Inc (CSI), situé à Toronto et coté au TSX (Ticker CSU). La totalité des bénéfices est réinvestie dans le développement du groupe, notamment via de la croissance externe. Nous sommes déjà présents en France, Belgique, Espagne, Italie, Allemagne, Danemark, Suède, Roumanie et Finlande.

  TSS investit exclusivement dans des éditeurs de logiciels verticaux pour des clients B2B. Notre philosophie est d’acquérir sans jamais céder, d’ajouter de la valeur à nos marchés verticaux en nous développant à travers de la croissance organique et via des acquisitions, tout ceci à travers un modèle décentralisé.

  Description de la fonction de Business Development Junior

  Afin d'élargir notre portefeuille d'entreprises et faciliter la croissance de notre groupe en France, nous sommes à la recherche d'un Business Development Junior chargé de l’origination des futures opérations M&A de TSS. Ce poste s’inscrit dans un contexte international, exigeant et dynamique : vous serez en contact direct avec les dirigeants des sociétés dont nous souhaitons faire l’acquisition. Il s’agit d’un poste fortement exposé en lien direct avec le General Manager de TSS.

  Vos missions

  • Accroître notre base de données de prospects en France en identifiant les entreprises du marché vertical des logiciels qui répondent à nos critères d'acquisition (via LinkedIn, bases de données, salons/forums, etc.) ;

  • Initier des appels, e-mails ou tout autre moyen de communication afin de prendre contact avec les entreprises cibles ;

  • Utiliser le marketing et les données CRM pour établir une relation avec les acteurs clés / preneurs de décision ;

  • Assurer le suivi des activités de prospection de manière régulière et conserver les informations pertinentes sur notre CRM ;

  • Qualifier les prospects en fonction de leur taille, leur activité et leur potentiel ;

  • Rencontrer les prospects et animer les premiers échanges.


  Ce que nous offrons

  • Rémunération en fonction du profil et de l’expérience, comprenant une part variable (bonus) ;

  • Position à temps plein, poste basé à Paris ;

  • Contexte international (siège de TSS basé aux Pays-Bas) ;

  • Possibilité d’évolution vers des postes opérationnels.


  Profil du candidat

  Le candidat idéal est doté d’un esprit analytique, d’excellentes compétences en communication et dispose d’une connaissance financière de base.

  • Niveau d’études : bac +5 (école de commerce ou équivalent) ;

  • 1 à 3 ans d’expérience en tant que commercial ;

  • Intérêt et connaissance en matière d'IT et de logiciels ;

  • Connaissances de base en matière de finance ;

  • Connaissances de base avec la suite Microsoft (PowerPoint, Excel, Office) ;

  • Français courant et bon niveau d’anglais requis ;

  • Compétences commerciales et affinités pour la vente ; capable d'établir des contacts avec des tiers inconnus, et à mener des actions commerciales dans un environnement compétitif ;

  • Organisé et sens du relationnel important


  Etes-vous le Business Developer Junior que nous recherchons ?

  Si vous êtes à la recherche d’une opportunité dans une société en forte croissance, évoluant dans un environnement dynamique et que vous avez envie d’apprendre, je vous invite à envoyer votre CV ainsi qu’une lettre de motivation (le tout en anglais) à Emmanuel Baraton par mail : e.baraton@tss-vms.com
  Show more
 • Business Development Professional Germany
 • Business Development Professional Germany

  Job descriptionKEY FACTS AND SETTING
  Company:           Total Specific Solutions (part of Constellation Software Inc.)
  Industry:             Industry-specific B2B Software (VMS)
  Function:            Business Development Specialist
  Level:                   Junior (1 - 4 years’ experience in business development or high ticket B2B sales)
  Starting date:    1st of September 2019


  Corporate M&A team looking for an ambitious professional to further accelerate acquisitive growth in the GERMANY

  About Total Specific Solutions

  Total Specific Solutions (TSS) is the holding entity of a group of 70+ business units (BU’s) active in the field of vertical market software (B2B, industry-specific software companies). Our BUs operate as decentralized operating entities, each focusing on a specific niche market with a tailored product offering. End-markets of our BUs include (local) governments, financial institutions, notaries, healthcare service providers, (fashion) retailers, and automotive workshops. Our businesses provide mission-critical software solutions that address the specific needs of customers in particular vertical markets. TSS, as an investment holding entity, is responsible for governance oversight and execution of the acquisition strategy.

  Founded in 2007, a majority of TSS was acquired by Constellation Software Inc. (CSI) in 2013. CSI is a public company based in Toronto, Canada, with more than $2 billion in revenues and a current market value of approximately $26 billion (TSX: CSU.TO). CSI acquires, manages, and builds vertical market software businesses located throughout the world – including Europe, North America, and Australia. TSS is the primary European platform within CSI. CSI has completed over 400 acquisitions of small, medium and large private and public software companies since inception (30-50 acquisitions per year globally) and is recognized to be a key consolidator in the enterprise software space. Since TSS became part of Constellation, we have successfully acquired 40+ companies in various verticals in the Netherlands, France, Sweden, Denmark, Finland, Spain, Italy, Belgium, and Germany. At CSI, acquiring businesses is considered a core activity.

  TSS is active in 10 European countries and has already acquired 2 companies in Germany. In addition to our German-based M&A team – we are looking to acquire a German native speaking business development professional, to be based in Utrecht.

  We are looking for a Business Development Specialist

  To broaden our company portfolio, we are looking for a Business Development Specialist to identify prospects in GERMANY. The Business Development Specialist represents the front-end of the acquisition process: mapping and analyzing the German vertical software market, extending the pipeline of qualified M&A leads and getting in contact with prospects. Activities will include both initiating contact (via email, phone or otherwise) with potential targets as well as supporting target account management in order to ensure the market is sufficiently covered.

  The Business Development Specialist is supportive of the broader M&A team based in Utrecht, Netherlands. The person will be based in the Netherlands initially, but there would be (if required) opportunities to migrate into the native region in the future to the extent desired by the candidate.

  The ideal candidate is representative and has excellent English and German communication skills, has a fair degree of financial literacy (can read P&Ls , balance sheets and understand revenue components) and be comfortable conversing with experienced entrepreneurs and target company managing directors. We seek someone who has an entrepreneurial and proactive mindset, yet highly structured and methodological in their approach.

  Candidate profile:

  • Self-starting, proactive personality who can work independently and remotely from the team

  • Structured and methodological in their approach

  • Experience with software/ and or technology-enabled businesses

  • Ability to work on targets, no 9 to 5 mentality

  • Able to write the English language and German e-mails flawlessly, have good telephone skills

  • Eagerness to learn

  • Commercial skills and sales affinity, ability to establish contact with senior executives at target companies who are unfamiliar with TSS

  • Knowledge of (key) financials and annual reports

  • Experience with (online) research and CRM systems (e.g. Salesforce)


  Job description:

  • Initiate outbound prospecting calls, email, and social media communication to identify and connect with new target companies in the GERMANY

  • Visit trade shows and industry events to initiate contacts with prospective targets

  • Use Marketing and CRM data to build and maintain existing relationships with key stakeholders / decision makers

  • Follow up on outbound and inbound prospect activities on time

  • Conduct first-line interactions with the company (primarily by telephone and face to face in the future), to qualify potential targets

  • Document meetings/ interactions in the form of notes, interactions and administer efforts in Salesforce (our CRM system)


  Requirements:

  • German native and fluent in English

  • Bachelor or Master degree, preferably in Business Administration, Engineering, Commercial Sciences and/ or Marketing

  • Fair degree of financial literacy and the ability to understand financial concepts

  • 1-4 years’ experience in business development or enterprise sales roles

  • Willingness to travel on an international basis


  What we offer:

  • Attractive compensation package, including a competitive salary and tailored incentive scheme based on individual and team performance

  • Extensive on the job training, highly international work environment and opportunity to work in the field of Mergers & Acquisitions

  • Full-time position with a 1-year term, opportunity to obtain an infinite contract in the long term

  • Opportunity to grow into a more outbound role in a highly growing company, participating in prospect meetings, visiting trade shows, etc.

  Show more
 • Business Development Specialist UK located in the United Kingdom
 • Business Development Specialist UK located in the United Kingdom

  Job descriptionTo broaden our company portfolio, we are looking for a Business Development Specialist to identify prospects in the United Kingdom. The Business Development Specialist represents the front-end of the acquisition process: mapping and analyzing the British vertical software market, extending the pipeline of qualified M&A leads and getting in contact with prospects. The Business Development Specialist reports directly to the responsible Managing Director. Day-to-day cooperation will mainly be with the M&A team based in The Netherlands and other geographies.

  The ideal candidate is analytical, has very strong communication skills, and possesses basic financial literacy. Next to that you reside in North-London/Birmingham/Manchester area, so you are able to travel to other parts of the UK as well as to The Netherlands.

  Candidate profile:

  • Business Development Specialist who likes teaming, but can also excel on his/her own

  • Self-starter who can work independently

  • Interest in and knowledge of IT and software

  • A genuine interest in people and companies

  • Commercial skills and sales affinity, able to establish contact with new parties

  • Basic knowledge of (key) financials and annual reports

  • Experience with (online) research

  • Able to combine and process different pieces of information from different sources to determine whether a company fits our investment profile


  Job description:

  • Grow our prospect database in The United Kingdom by identifying vertical market software companies meeting our acquisition criteria

  • Initiate outbound prospecting calls, email, and social media communication to identify and connect with target companies

  • Use Marketing and CRM data to build relationships with key stakeholders / decision makers

  • Follow up on outbound and inbound prospect activities in a timely manner

  • Conduct sales development best practices to connect with and qualify prospects

  • Track activities and manage relevant information in Salesforce 


  Requirements:

  • Bachelor’s or Master’s degree, preferably in Business Administration, Finance, Economics, Management or Accounting

  • 2-3 years’ experience in a full (enterprise) sales cycle or Business Development role

  • Native English speaker

  • Willingness to travel to The Netherlands for a few days every 2-3 weeks


  What we offer:

  • Attractive compensation package, including a competitive salary and bonus opportunity

  • Full-time position

  • Opportunity to grow into a more outbound role, participating in prospect meetings, visiting trade shows, etc.

  • Be part of a result-driven and ambitious (M&A) team with colleagues that like to work hard, strive for the best but also celebrate success together

  Show more
 • (Senior) Accounting medewerker
 • (Senior) Accounting medewerker

  Job descriptionFunctie
  Als Accounting Medewerker van TSS maak je onderdeel uit van het Finance team van TSS. Je zult rapporteren aan de Manager Finance & Control. Je bent werkzaam als Accounting Medewerker voor verschillende Business Units.

  Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief organiseren en uitvoeren van de (financiële) administratie (order-to-cash, purchase-to-pay).

  Kernverantwoordelijkheden

  • Verzorgen van BTW aangiftes en jaarcontrole;

  • Controleren, verwerken en coderen van inkoop- en verkoopfacturen;

  • Organiseren en uitvoeren van de financiële administratie;

  • Opstellen van periodieke rapportages en verzorgen van management informatie;

  • Toepassen van externe wet- en regelgeving en interne richtlijnen;

  • Signaleren van relevante ontwikkelingen, aandragen van verbeteringen en adviseren van de manager.


  Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau (e.g.: Accountancy/Bedrijfseconomie/Finance)

  • 0-4 jaar relevante werkervaring

  • Je herkent je in onze kernwaarden: toegewijd, ondernemend, vooruitstrevend


  Wat biedt Total Specific Solutions?

  • Enorm uitdagende, inspirerende en internationale omgeving

  • Brede finance organisatie van 50+ personen

  • Goed salaris

  • Telefoon + laptop + Bonus

  • Zeer veel doorgroei mogelijkheden


  Senior Accounting Medewerker
  Als Senior Accounting Medewerker herken je je in het functieprofiel van de Accounting Medewerker, maar heb je een aantal aanvullende verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting  en controle van de aangifte omzetbelasting. Verder coach en ontwikkel je junior/ medior collega\'s, acteer je als teamleider binnen de afdeling en draag je zorg voor continuïteit van de afdeling en processen. Tot slot breng je meer dan 4 jaar relevante werkervaring met je mee.
  Show more

Click on the link following the company name to find the open positions at:

TSS Academy

We value our people as they are our greatest assets, and we feel it is important to invest continuously in knowledge sharing and the further development of personal and business skills of our management and the next generation. TSS Academy is our primary vehicle for knowledge transfer, and it consists of three different types:

 • TSS Academy Take Off Event – for all new employees and acquisitions joining the Total Specific Solutions Group
 • TSS Academy Advanced – for those TSS colleagues who scored above the high average rating on their Talent Management Evaluation
 • TSS Academy Management Event – for the management of our continuously expanding number of businesses

During the TSS Academy Events, we combine presentations and workshops on best practices with inspirational and personal training sessions. And we invite other Constellation Software Inc. (CSI) companies to share their vertical market knowledge with us.

Pictures

Videos