Tietoa yrityksestä

TSS:ään kuuluu noin 110 itsenäisesti johdettua ohjelmistoalan liiketoimintayksikköä Euroopassa. Jaamme ryhmän kesken parhaita käytäntöjä ja tarjoamme yksiköille taloudellista turvaa sekä strategisia neuvoja, jotta yritykset voivat kasvaa omien toimialojensa johtajiksi. Ohjelmistoratkaisumme tuottavat asiakasyrityksillemme todellista lisäarvoa ja mahdollistavat tehokkaamman toiminnan. Tunnemme kaikki toimialamme perinpohjaisesti, mikä auttaa meitä ymmärtämään kyseisten vertikaalimarkkinoiden dynamiikkaa. Siksi kykenemme luomaan asiakkaillemme älykkäitä, käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka tehostavat toimintaa. Monet asiakkaistamme ovat tehneet yhteistyötä kanssamme jo pitkään, jopa kymmeniä vuosia. Asiakkaamme luottavat liiketoimintansa kannalta oleellisten ohjelmistojen kehittämisen meidän käsiimme, koska olemme arvostettu ja kokenut toimialaekspertti. Jokainen TSS:n liiketoimintayksikkö on todellinen asiantuntija omalla alallaan. Luomme lisäarvoa tuotteisiin ja palveluihin, joita asiakkaamme tarjoavat omille asiakkailleen.

Tiimimme

TSS:n pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja yrityksellä on yli 3.900 motivoitunutta ja lahjakasta työntekijää Euroopassa. Työntekijöiden tiedot ja taidot, motivaatio, menestymisen halu ja asiakaskeskeisyys ovat esimerkkejä ominaisuuksista, joiden avulla tuotamme liiketoiminnan kasvun ja toiminnan kannalta oleellisia ohjelmistoratkaisuja. TSS Academy tarjoaa työntekijöille tietoja ja taitoja, joiden avulla he voivat jatkuvasti parantaa ja päivittää osaamistaan. Työntekijöillä on ratkaiseva rooli! Tiimimme luovat toiminnan kannalta oleellisia yritysohjelmistoja ja -palveluita, joita sekä omat asiakkaamme että heidän asiakkaansa arvostavat suuresti.

Visiomme

TSS keskittyy luomaan lisäarvoa kaikilla siihen liittyvillä vertikaalimarkkinoilla. Tätä varten TSS:

  • Rakentaa toimialan johtavia ohjelmistoratkaisuja.
  • Rohkaisee lahjakkaita työntekijöitä luomaan kasvua ja menestystä.
  • Houkuttelee ja pitää toimialojensa parhaat ja fiksuimmat työntekijät.
  • Etsii, ostaa ja kasvattaa upeita yrityksiä.

Uskomme, että tämä tekee meistä parhaan ohjelmistojen ja palvelujen tarjoajan kaikilla vertikaalimarkkinoilla, joilla toimimme. Panostamme asiakaspalveluun, tuotekehittelyyn, laatuun ja teknologiaan.

TSS on osa Eurooppalaista Topicus.com konsernia, joka kuuluu Pohjois-Amerikkalaiseen Constellation Software Inc.-ekosysteemiín. Etsimme jatkuvasti uusia yrityksiä, joiden avulla voimme luoda lisäarvoa toimintamme piiriin kuuluvilla vertikaalimarkkinoilla. Olemme myös halukkaita tutustumaan uusiin markkinasegmentteihin sitä mukaa kuin kiinnostavia tilaisuuksia ilmenee.