Over ons

Total Specific Solutions heeft 110+ onafhankelijk beheerde software Business Units in Europa. We bieden hen financiële zekerheid, strategische begeleiding en delen onze best practices, zodat zij leiders kunnen zijn in hun respectievelijke domeinen. Onze softwareoplossingen bieden onze klanten echte bedrijfswaarde en stellen hen in staat om op een hoog efficiëntieniveau te werken. Onze domeinkennis helpt ons de dynamiek van elke verticale markt waarin we actief zijn te begrijpen, zodat we intelligente, gebruiksvriendelijke, effectieve en efficiënte oplossingen voor onze klanten kunnen creëren. We hebben langdurige relaties opgebouwd met veel van onze klanten, soms zelfs 20 tot 40 jaar. Klanten vertrouwen de ontwikkeling van hun bedrijfskritische software graag toe aan een gerenommeerde en ervaren domeinspecialist. Elke TSS-businessunit is zo’n specialist. We leveren echte waarde aan de producten en diensten die onze cliënten hun klanten bieden.

Ons Team

TSS heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en heeft meer dan 3.900 zeer gemotiveerde en bekwame werknemers in Europa. Hun kennis, gedrevenheid, enthousiasme, drang naar verbetering en klantgerichtheid zijn de vaardigheden en kenmerken die worden gebruikt om onze bedrijfsverbeterende en missiekritische softwareoplossingen te bouwen. Via TSS Academy geven we hen de tools en kennis om hun vaardigheden voortdurend te verbeteren en bij te werken. Mensen maken het verschil! Onze teams creëren missiekritische bedrijfssoftware en -services die zeer worden gewaardeerd door onze cliënten en hun klanten.

Onze visie

TSS richt zich op het toevoegen van waarde aan elk van onze verticale markten door:

  • Toonaangevende softwareoplossingen te bouwen.
  • Onze getalenteerde mensen te stimuleren om te innoveren, groeien en slagen.
  • De beste en intelligentste mensen aan te trekken en te behouden in de sectoren die we bedienen.
  • Grote bedrijven te vinden, verwerven en te laten groeien.

We zijn van mening dat dit ons de beste leverancier van software en services maakt in alle verticale markten die we bedienen. Onze focus ligt op klantenservice, productinnovatie, kwaliteit en technologie.

Als onderdeel van Constellation Software Inc. (CSI), een van de grootste en meest gerespecteerde softwarebedrijven van Noord-Amerika, is Total Specific Solutions voortdurend op zoek naar acquisitiemogelijkheden om waarde toe te voegen aan onze bestaande verticale markten en is enthousiast om nieuwe verticale markten te verkennen wanneer grote kansen zich aandienen.