Achiziții

Descoperiți beneficiile aderării la TSS

La Total Specific Solutions (“TSS”), considerăm că achiziționarea unor companii este mai mult decât simpla cumpărare. Este vorba de a investi în oameni și de a face ceea ce este necesar pentru a ajuta la gestionarea și dezvoltarea afacerilor pe viață. Pentru a realiza acest lucru, operăm cu un model descentralizat, împingând procesul de luare a deciziilor până în primele linii, unde cei care cunosc cel mai bine domeniul pot face ceea ce este potrivit pentru clienți. De aceea, TSS are o strategie de cumpărare și deținere pentru totdeauna și din acest motiv îi provocăm pe angajații noștri din companiile noastre să încerce să facă lucruri noi în fiecare zi.

În calitate de grup european de operațiuni al Constellation Software Inc. (CSI), cea mai mare și mai experimentată companie de software pentru piața verticală din lume, TSS se axează pe adăugarea de valoare fiecărei piețe verticale prin:

  • Găsirea, achiziționarea și creșterea companiilor mari
  • Atragerea și păstrarea celor mai buni și cei mai străluciți angajați din industriile pe care le deservim
  • Încurajarea oamenilor talentați să inoveze, să crească și să reușească
  • Construirea de soluții software de top pentru industrie

Odată ce o companie a fost achiziționată, ea devine parte a grupului de firme TSS, despre care credem că oferă cele mai bune din cele două lumi. Pe de o parte, oferim suportul financiar și expertiza unei companii mari, iar pe de altă parte, implementăm un model descentralizat, menținând intacte brandurile bine stabilite. Cel mai important, acest lucru permite angajaților noștri, care sunt cea mai de preț valoare a noastră, să învețe, să crească și să exceleze. A face parte din TSS oferă unei companii și angajaților săi oportunități de a învăța și de a-și împărtăși expertiza cu multe alte companii de software de top și cu mii de experți de software pentru piața verticală, foarte talentați din întreaga lume.

Total Specific Solutions caută în mod constant noi oportunități de a adăuga valoare piețelor noastre verticale și locațiilor existente și este la fel de încântată să exploreze noi piețe verticale și noi locații când apar oportunități interesante.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați echipa noastră de M&A.